Returpolicy

GARANTI - ÅTERBETALNING - ÅNGERRÄTT

Produkterna som levereras av https://reborndocka.nu/ är nya, och frihet från defekter garanteras. De liknar traditionella butiksprodukter och kommer från alla listor och leverantörer som är listade.

Om produkten är defekt eller inte uppfyller kraven har köparen 15 arbetsdagar på sig att begära byte eller återbetalning efter att ha tagit emot produkten. Om de femton (15) dagarna normalt slutar på en lördag, söndag eller allmän helgdag, förlängs den till nästa arbetsdag.

Kunden måste returnera de nya eller oanvända produkterna i sin helhet och i originalförpackningen, intakt, med alla tillbehör, bruksanvisningar och dokument (i originalcellofanförpackningen och absolut med motsvarande faktura). I en sådan situation måste köparen skicka bevis för felen till adressen contact@reborndocka.nu (beskrivning och bifogade bilder).

Om Reborn Docka utnyttjar sin ångerrätt är de skyldiga att återbetala de summor som betalats till kunden utan extra kostnad, med undantag för returkostnader. Återbetalningen måste ske senast 14 arbetsdagar från mottagandet av returpaketet/paketen.

DU MÅSTE BETALA FÖR RETURFRAKTEN. Om det blir en retur garanterar vi att den kommer att ske inom 14 dagar eller mindre från mottagandet av returpaketet. Kontant betalning accepteras inte av någon anledning.

Vi rekommenderar att du skickar tillbaka produkten till oss med ett spårningsnummer.